
آنچه در این مقاله می خوانید
بوستر پمپ booster pump مجموعه ای از یک یا چند پمپ می باشد که به شکل موازی در کنار هم قرار می گیرند. این مجموعه از طریق یک تابلوی کنترل تحت کنترل می باشد و هدف آن تامین دبی آب در رنجی مطلوب و ثابت است.
بوستر پمپ (پمپ تقویت کننده فشار آب)، از مهم ترین تجهیزات افزایش فشار آب و تزریق آن به سیستم آبرسانی و یا سیستم اطفا حریق می باشد. ایجاد فشار مناسب آب در نقاط مختلف یک مجموعه، هدف اصلی ساخت و نصب بوستر پمپ می باشد.
بوستر پمپ
تامین آب در ساختمان هایی که سطح فشار لازم را ندارند، از طریق نصب یک عدد پمپ محقق می شود. این پمپ آب می تواند همراه با مکش آب در لوله های آمده از آبرسانی شهری، سطح دبی را افزایش داده و آن فشار مطلوب را تأمین سازند.
از طرفی در ساختمان های بلند مرتبه که نیاز است آب تا ارتفاع های قابل توجهی جریان یابد، استفاده از پمپ ها ضروری به نظر می رسد تا بتوان حجم قابل قبولی از آب را در بالاترین طبقات ساختمان ها نیز تامین نمود.
در این بین مشکل نوسان فشار آب می تواند عملکرد پمپ ها را تحت تاثیر قرار دهد. نوسان در فشار آب، اگر راهی شیر های خروجی منازل گردد، اتفاق پسندیده ای نیست. خصوصاً اگر این اتفاق در یک مجتمع بزرگ مسکونی حادث شود. از این رو برای رفع این مشکل، ایده استفاده از بوستر پمپ ها مطرح گردیده است.
ارتقاء، تنظیم و ثبات فشار آب در ساختمان ها را انواع بوستر پمپ های آبرسانی خانگی انجام می دهند. علاوه بر آن، از بوستر پمپ در مراکز اداری، تجاری، تفریحی، صنعت کشاورزی و آبیاری تحت فشار در گلخانه ها و کشت صنعتی نیز استفاده می شود.
دلیل استفاده از بوستر پمپ
در طراحی بوستر پمپ ها ترتیبی اتخاذ می گردد تا سطح فشار آب مصرفی ساختمان را ثابت نگه دارند. از این رو مجبور خواهند شد تا با تغییر سطح دبی در لوله های آب این هدف را تامین سازند. حال برای شرایطی که بتوان سطح دبی را تحت کنترل درآورد، لازم است مسیر پمپاژ آب به شکلی مرحله ای اجرا گردد. برای این منظور از پمپ های موازی هم استفاده می کنند.
این پمپ ها که هر کدام ظرفیت محدودی دارند، در صورت کار کردن در کنار هم می توانند انواع سطح دبی را ایجاد کنند. بنابراین در ساختار طراحی شده برای بوستر پمپ ها می توانید شاهد دو یا چندین پمپ موازی هم باشید که توسط یک خط آب ورودی تغذیه می شوند و در سمت خروجی نیز، آب پمپ شده را در یک خط لوله بزرگ آب تخلیه می نمایند.
هر یک از این پمپ ها تحت کنترل یک سیستم مرکزی قرار خواهند گرفت. سیستم با اندازه گیری هایی که در خروجی بوستر پمپ دارد، همراه با ساز و کار هایی برنامه ریزی شده، متوجه مقدار دبی مورد نیاز خواهد شد و می تواند با ورود و یا خروج یک تا چند پمپ، این سطح دبی را تامین سازد.
تفاوت پمپ و بوستر پمپ
با توجه به توضیحاتی که پیشتر در بخش تعریف پمپ و بوستر پمپ و دلایل استفاده از آنها ارائه شد می توان عمده ترین تفاوت پمپ و بوستر پمپ را این گونه بیان نمود که در صورتی که میزان مصرف آب ساختمان مد نظر، برای مقاصد مختلف از جمله آب مصرفی ساکنین و یا آب مصرفی برای استفاده در تجهیزات اطفاء حریق آبی مانند جعبه آتش نشانی و اسپرینکلرها به ویژه در زمان آتش سوزی دارای دبی به نسبت ثابتی باشد می توان از پمپ با فشار و دبی متناسب با نیاز استفاده نمود.
ولی به طور معمول در عمل میزان دبی مورد نیاز با توجه به ماهیت اکثر ساختمان ها( مانند آپارتمان ها، مجتمع های مسکونی، بیمارستان ها، مدارس، سالن های تفریحی و…) و به خصوص در صورت بهره برداری برای مقاصد اطفا حریق مقدار ثابتی نیست؛ بنابراین جهت رفع این مشکل ناگزیر به استفاده از بوستر پمپ ها می باشیم.
در واقع در ساختمان های بلند مرتبه و برج ها استفاده از یک پمپ جهت پمپاژ به طبقات بالایی ساختمان راه حل مناسبی نیست و باعث می شود فشار آب در طبقات پایینی ساختمان بیشتر شود و به سایر لوازم آتش نشانی آسیب بزند.
بنابراین استفاده از یک بوستر پمپ به عنوان مخزن ذخیره هر زون جهت تأمین و تنظیم فشار آب در کل ساختمان توصیه می شود. بوستر پمپ (بوستر پمپ آتش نشانی) از مجموع چند الکتروپمپ که به صورت موازی توسط بدنه ای محکم کنار یکدیگر قرار گرفته اند تشکیل شده است و توسط یک تابلو کنترل تحت فرمان قرار خواهند گرفت و هدف اصلی ثابت نگه داشتن سطح دبی آب در ساختمان به میزان قابل قبول می باشد.
در ساختار بوستر پمپ به طور معمول از دو پمپ استفاده می شود. که یکی به عنوان پمپ اصلی و دیگری پمپ رزرو می باشد هرچند این موضوع در بوستر پمپهای آتشنشانی کمی متفاوت بوده و در واقع در بوستر پمپ های آتشنشانی می توان بوستر پمپ را متشکل از یک پمپ اصلی(الکتروپمپ یا دیزل پمپ) بهمراه یک جوکی پمپ در نظر گرفت که در این جا جوکی پمپ دیگر نقش پمپ رزرو را ندارد.
(برای اطلاعات بیشتر به بخش تعداد و آرایش پمپهای اصلی در بوستر پمپ آتشنشانی مراجعه نمایید.)
حال هر چقدر ارتفاع ساختمان افزایش یابد تعداد پمپها نیز به به همان نسبت افزایش مییابد. بنابراین هرچقدر بوستر پمپ بزرگتر شود فشار خروجی نیز افزایش مییابد. اما بهتر است از بوستر پمپ مناسب با نوع ساختمان، مساحت، تعداد طبقات و واحد ها استفاده شود تا هزینه اضافی به کارفرما تحمیل نگردد.
با توجه به سطح نیاز آب ساختمان، بوستر پمپ سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه میدارد. بوستر پمپها در دو نوع دور ثابت و دور متغیر طبقهبندی میشوند.
در زمانی که مصرف آب کاهش مییابد شاهد ظرفیت حداقلی بوستر پمپ و در زمان مصرف حداکثری آب، از تمامی ظرفیت بوستر پمپ استفاده میشود.
بوستر پمپ دور متغیر
بوستر پمپ دور متغیر وظیفه نگه داشتن میزان فشار آب در یک حالت ثابت و مشخص در دبی آب متغیر میباشد. در واقع در فضاهایی که نمیتوان مدیریت جامعی برای میزان دبی آب مصرفی در نظر گرفت مانند ساختمانها، این نوع از بوستر پمپها کارآمد خواهد بود.
در واقع اگر نتوان یک الگوی از پیش تعریف شده و کاملاً دقیق از سطح دبی مورد نیاز ساختمان در نظر گرفت، ناگزیر به استفاده از بوستر پمپهای دور متغیر میباشیم. بوستر پمپ دور متغیر با این ایده که میتوان بسته به نیاز ساختمان، تعدادی از پمپها را وارد سیستم نمود و یا خارج نمود، طراحی شده است. به این ترتیب در خروجی آنها میتوانید شاهد تغییرات دبی باشید.
بوستر پمپ دور متغیر دارای قابلیت برنامهریزی به حالات مختلف میباشد، اینکار به این دلیل است که بتواند شرایط کاری پمپ آب را با الگوی مصرف آب متناسب کرده و برنامهریزی نماید.
تکنولوژی بوستر پمپ دور متغیر به این صورت است که در داخل تابلو فرمان بوستر پمپ از یک عدد کنترلر استفاده میشود که مقدار فشار مورد نیاز سیستم آبرسانی را برنامهریزی و تنظیم مینماید.
اگر فشار خروجی بوستر پمپ آبرسانی از فشار لازم کمتر باشد، پرشر سوئیچ ترانسمیتر در خروجی بوستر پمپ آب، مقدار کاهش فشار را احساس کرده و به کنترل فرمان انتقال میدهد، بعد از آن فرمان افزایش فرکانس اینورتر صادر میشود.
افزایش فرکانس برق خروجی اینورتر باعث بالارفتن سرعت چرخش الکتروموتور پمپ میشود و این مقدار افزایش تا یک عدد ثابت افزایش مییابد که باعث میشود فشار خروجی بوستر پمپ را به فشار تنظیم شده برساند و اگر فشار خروجی بوستر پمپ بیشتر از فشار مدنظر باشد تمامی مراحل عکس مراحل گفته شده اجرا میشود تا همیشه مقدار فشار خروجی ثابت بماند و کم و زیاد نشود.
هنگامیکه مصرف آب افزایش یابد سرعت گردش الکتروموتور پمپ آب نیز به همان مقدار افزایش پیدا خواهد کرد و فرکانس برق خروجی اینورتر و برق ورودی به الکتروموتور بالا خواهد رفت، این افزایش فرکانس تا جایی ادامه پیدا میکند که فرکانس برق خروجی از اینورتر به مقدار فرکانس برق شهری برسد، سپس از این جا به بعد الکتروموتور به همان مقدار سرعت گردش حداکثر با برق شهری کار میکند و اینورتر در مدار دومین الکتروموتور اصلی قرار خواهد گرفت و فرکانس آن به آرامی از عدد صفر بالا میرود و به حدی افزایش مییابد که مقدار اضافه مصرف آب را نسبت به حداکثر میزان آبدهی یک پمپ تامین نماید.
حال اگر مصرف برق کاهش پیدا کند مقدار فرکانس برق خروجی اینورتر و دور الکترو پمپ که در مدار قرار دارد کم کم پایین آمده تا فرکانس اینورتر و سرعت گردش پروانه الکتروموتور به صفر برسد، آنگاه اولین پمپ آبی که در مدار اینورتر قرار گرفته بود از مدار برق شهری جدا شده و در مدار برق اینورتر قرار میگیرد تا مجدد سرعتش به وسیله اینورتر تنظیم شود، به مرور زمان با کاهش دبی آب مصرفی به صفر، الکترو پمپ نیز از حرکت میایستد و متوقف میشود.
در بوستر پمپهای دور متغییر بر خلاف بوستر پمپهای دور ثابت که الکتروپمپهای آن به صورت آنی روشن و خاموش میشوند، روشن وخاموش شدن الکتروپمپها کاملا نرم و تغییرات دور آنها بتدریج و با تغییرات مصرف سیال صورت میگیرد. کلیه تجهیزات بوستر پمپ دور متغیر مشابه بوستر پمپهای دور ثابت است، فقط تفاوت در تابلو کنترل و فرمان و نیز سنسور فشار این دسته میباشد.
مزایای بوستر پمپ دور متغیر
- ثابت بودن کامل فشار آب سیستم که مشخصه اصلی بوستر پمپ دور متغیر است.
- حذف ضربه قوچ در شبکه مصرف به دلیل روشن و خاموش شدن تدریجی الکتروپمپ.
- کاهش استهلاک کوپلینگها و قطعات متحرک الکتروپمپها و در نتیجه کاهش خرابی قطعات مصرفی بوستر پمپ.
- کاهش هزینههای سرویس و نگهداری.
- کاهش هزینههای برق مصرفی تا 30درصد.
- حذف جریان اضافه راهاندازی در مقایسه با بوستر پمپ دور ثابت.
- بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر بسیار نرمتر کار کرده و صدایی که ایجاد میکند بسیار کمتر خواهد بود.
بوستر پمپ دور ثابت
در یک بوستر پمپ دور ثابت، الکتروپمپها دارای سرعت چرخش ثابت هستند که برابر با سرعت نامی آنهاست. وظیفه بوستر پمپ دور ثابت نگهداشتن فشار سیستم بالاتر از یک مقدار حداقل تعریف شده در دبی مورد نیاز سیستم است. به این ترتیب هنگامی که در شبکه مصرفی وجود ندارد، فشار تغییر نمیکند و الکتروپمپهای بوستر پمپ خاموش میباشند.
اما به محض اینکه مصرف آب اتفاق میافتد فشار آب در شبکه افت میکند و برای جبران این افت فشار اولین الکتروپمپ شروع به کار میکند. اگر این الکتروپمپ قادر به تامیـن حداقل فشار مورد نیاز نباشد الکتروپمپهای دیگر به همین ترتیب وارد مدار میشوند تا فشار را بالاتر از مقدار حداقل و حتی الامکان ثابت نگه دارند. هنگامی که مصرف کم یا متوقف میشود الکتروپمپها نیز به ترتیب از مدار خارج میشونـد.
بنابراین الکتروپمپهای بوستر پمپ با توجه بــه الگوی مصرف به مدار وارد یا از آن خارج میشوند. از بوستر پمپ دور ثابت میتوان در شرایطی که از قبل و همراه با یک نگاه مدیریتی سطح دبی آب تنظیم شده است، استفاده کرد. مانند بوستر پمپ های آتش نشانی، آبیاریهای قطرهای، بارانهای مصنوعی در مزارع، فرودگاهها، بیمارستانها، کارخانجات و… .
در چنین وضعیتهایی که به هر ترتیبی میتوان از سطح دبی در خروجی سیستم اطلاعات پیشبینی شده داشت و حتی آن را مدیریت کرد، نیاز به تعریف سیستم دبی متغیر نمیباشد؛ بلکه هدف در تامین سطح فشار مورد نیاز است. از این رو در بوستر پمپ دور ثابت با هدف تامین سطح فشاری مدیریت شده در خروجی، از پرشرسوئیچهایی استفاده میشود.
این پرشر سوئیچها دائماً در سیستم در حال کار و آبرسانی، سطح فشار را اندازهگیری کرده و در صورت افت یا افزایش سطح فشار، تعدادی از پمپها را وارد و یا از سیستم خارج مینمایند. یکی از مهمترین مکانها به جهت بهرهگیری از بوستر پمپ دور ثابت، استفاده از آنها در تامین آب پرفشار برای اهداف آتش نشانی در بوستر پمپ آتش نشانی میباشد. در این حالت میتوان همراه با کارکرد بوستر پمپ دور ثابت در کمترین زمان ممکن حداکثر فشار را در خروجی سیستم تامین نمود.
هر بوستر پمپ دور ثابت شامل یک یا چند الکتروپمپ اصلی است. این بوستر پمپها میتوانند دارای الکتروپمپ پیشرو یا همان جوکی پمپ(Jockey Pump) نیز باشند. آنها همچنین میتوانند دارای الکتروپمپ رزرو یا ذخیره نیز باشند.
در بوستر پمپهای دور ثابت قدیمی به ازا هر الکتروپمپ از یک پرشر سوئیچ استفاده میگردید؛ در این بوستر پمپها با استفاده از پرشرسوییچهای نصب شده بر روی بوستر پمپ امکان فرمان نوبتی الکتروپمپها بر اساس نیاز موجود در شبکه فراهم میگردید. در این روش با تنظیم پرشرسوییچ مربوط به هر الکتروپمپ بر اساس اختلاف فشار 5/0 بار با پرشرسوییچ مربوط به الکتروپمپ قبلی امکان کنترل دبی و فشار مدار بوستر پمپ در شرایط بهینه وجود داشت. در صورتی که در بوستر پمپهای دور ثابت جدید از دو پرشرسوئیچ استفاده میشود که هرکدام از پرشرسوئیچها وظیفه خاص خود را دارا هستند؛ یکی از پرشر سوئیچها وظیفه کنترل فشار حداکثر و پرشر سوئیچ دیگر وظیفه کنترل فشار حداقل را دارد.
با بستهشدن مدار هر یک از پرشر سوئیچ ها، سیگنال رسیدن فشار آب به حداقل یا حداکثر به تابلوی برق بوستر پمپ می رسد و تابلوی فرمان بسته به حداقل یا حداکثر بودن فشار، فرامین لازم جهت روشن شدن الکتروپمپها یا خاموش شدن نوبتی الکتروپمپها را صادر می کند.
در بوستر پمپهای دور ثابت پیشرفته، برای عملکرد بسیار دقیق بوستر پمپ، بجای استفاده از پرشر سوئیچ ها از یک عدد پرشر ترانسمیتر بهمراه کنترلر استفاده می شود.
امروزه در بوستر پمپ های دور ثابت معمولا از دو پرشر سوئیچ حداقل و حداکثر فشار استفاده میگردد و عملکرد بوستر پمپهای دور ثابت توسط تابلوی برق، منبع تحت فشار دیافراگمی و پرشر سوئیچهای حداقل و حداکثر فشار کنترل می شود. فشار خروجی بوستر پمپ توسط دو پرشرسوییچ حداقل و حداکثر حس میشود و پروسسور موجود در تابلوی برق بر این اساس فرامین مناسب به الکتروپمپهای بوستر پمپ را صادر مینماید.
در بوستر پمپ دور ثابت دارای یک الکتروپمپ اصلی، عملکرد الکترو پمپ با فرامین صارده از یک پرشرسوئیچ که در حداقل و حداکثر فشار مورد نیاز تنظیم شده کنترل میگردد.
در بوستر پمپ دور ثابت مجهز به الکتروپمپ پیشرو یا جوکی پمپ (Jockey Pump)، تابلوی برق بوستر پمپ به گونهای طراحی و ساخته میشود تا پس از خاموش شدن بوستر پمپ در حداکثر فشار، با کاهش فشار به حداقل که ناشی از مصرف آب است، ابتدا جوکی پمپ روشن شود تا در مدت مشخصی ضمن تامین آب مصرفی، فشار سیستم را به حداکثر برساند.
در بوستر پمپهای دور ثابت از یک منبع تحت فشار با ظرفیت مشخص استفاده میشود. این منبعها معمولا از نوع دیافراگمی میباشند. مناسبترین ظرفیت مفید منبع دیافراگمی برای 15 بار روشن و خاموش شدن هر یک از الکتروپمپهای بوستر پمپ، از حاصل تقسیم ظرفیت یک پمپ بر حسب لیتر بر دقیقه به تعداد الکتروپمپ های بوستر پمپ بدست می آید. راندمان منبع دیافراگمی معمولاً 33 درصد است لذا حجم اسمی منبع دیافراگمی3 برابر حجم واقعی آن خواهد بود.
در مدت زمانی که یک یا چند الکتروپمپ باهم روشن میباشند علاوه بر تأمین آب مورد نیاز، مقدار اضافی آن در منبع دیافراگمی ذخیره شده و باعث افزایش تدریجی فشار آب سیستم و رسیدن آن به فشار پرشر سوئیچ حداکثر میگردد که بدینوسیله دستور خاموش شدن الکترو پمپهای روشن توسط تابلوی برق بوستر پمپ صادر میگردد.
البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که ممکن است تابلوی کنترل تمام الکتروپمپها را خاموش نکند و تنها برخی از الکتروپمپها را خاموش نماید تا فشار از مقدار حداکثر کاهش یابد.
پس از این حالت آب مصرفی از منبع دیافراگمی به شبکه مصرف تغذیه میشود. با مصرف آب درون منبع، فشار سیستم پایین میآید تا به فشار پرشر سوئیچ حداقل برسد، در این حالت دستوری به مدار فرمان ارسال میشود که فشار سیستم کاهش یافته و در این شرایط مدار فرمان تابلوی برق دستور روشن شدن الکتروپمپها را صادر مینماید تا فشار سیستم افزایش پیدا کند و این روند روشن و خاموش شدن الکتروپمپ ها ادامه مییابد.
امروزه معمولا بوستر پمپ های دور ثابت جهت استفاده در سیستمهای آتش نشانی به عنوان بوستر پمپ آتش نشانی ساخته میشوند. اگرچه به خاطر مسائل اقتصادی هنوز هم بعضی از بوستر پمپهای آبرسانی بصورت دور ثابت ساخته میشوند.
تفاوت تابلو برق بوستر پمپ دور متغیر و دور ثابت
در تابلو برق بوستر پمپ های دور متغیر از اینورتر درایو ( VFD ) استفاده می شود که دور الکتروموتورها را بر اساس فرکانس برق متغیر می کند و علاوه بر اینورتر بر روی تابلو فرمان بوستر پمپ از برد کنترلر که اصطلاحا به آن HMI می گویند استفاده می شود.
HMI مخفف عبارت Human Machine Interface است و به معنای ارتباط بین انسان و ماشین می باشد و از آن برای مانیتور کردن و مشاهده و تنظیم پارامترهای دستگاه های صنعتی مثل PLC و اینورتر و…. استفاده می شود.
HMI در واقع یک مانیتور LCD است که می توان آن را برنامه ریزی نمود و همچنین به کمک آن می توان پارامترهای مختلف را تغییرداد و سیستم را کنترل نمود. HMI وظیفه تعویض نوبتی پمپ ها (change over) را بر عهده دارد در حالیکه در تابلو فرمان بوستر پمپ دور ثابت از هیچکدام از این قطعات استفاده نمی شود که باعث می شود پمپ بوستر پمپ در هنگام استارت و یا کارکرد با ماکسیمم دور الکتروپمپ کار کند.
اجزای اصلی بوستر پمپ
اجزای اصلی بوستر پمپ عبارتند از:
پمپ: پمپ مورد استفاده در بوستر پمپ، مهم ترین جزء آن است و می تواند بر ابعاد، قدرت و فشار بوستر پمپ تاثیر مستقیم داشته باشد.
- کلکتور مکش: کلکتور مکش یک بوستر پمپ شامل شیرهای قطع و وصل، صافی، لرزهگیر و فلنج میباشد.
- کلکتور دهش(رانش): کلکتور دهش یک بوستر پمپ نیز شامل شیر یک طرفه خروجی آب، فلنج، مهره ماسوره، مغزی، تبدیل، لرزه گیر و شیرهای قطع و وصل میباشد.
- الکتروموتور/ دیزل موتور: در بوستر پمپ و دستگاه هایی که به عامل محرک محور نیاز دارند، از الکتروموتور یا دیزل موتور استفاده میشود. انتخاب الکتروموتور/دیزل موتور نیز باید متناسب با بوستر پمپ باشد. البته ممکن است پمپ مورد استفاده از انواع الکتروپمپ بوده و موتور الکتریکی و پمپ را در یک قطعه ادغام کرده باشد.
- تابلو برق: به حرکت درآوردن الکتروموتور و عملکرد اجزای الکتریکی بوستر پمپ، به برق متناسب با قطعات نیاز دارد. تابلو برق این وظیفه را به عهده دارد و برق ورودی هر قطعه را تامین و امنیت لوازم را نیز با عدم انتقال نوسانات برق به دستگاهها برقرار میکند.
- مانومتر: فشار ورودی و خروجی را در بوستر پمپ اندازهگیری مینماید.
- پرشر سوئیچ: حداقل و حداکثر فشار بوستر پمپ را پرشر سوئیچ کنترل میکند.
- پرشر ترانسمیتر: فشار را در بوستر پمپ ها ثابت نگه میدارد. این تجهیز در بوستر پمپهای دور متغیر کاربرد دارد.
- کوپلینگ: کوپلینگ وظیفه اتصال پمپ به الکتروموتور را بر عهده دارد.
- شاسی : شاسی نگهدارنده تمامی اجزاء بوستر پمپ به صورت منظم و استوار در محلهای از پیش تعیین شده بر روی مجموعه بوستر پمپ میباشد.
- مخزن دیافراگمی: جهت به گردش درآوردن فشار آب تولید شده توسط پمپ و حفظ فشار آب در استفادههای جزئی از سیستم آبرسانی از منبع تحت فشار استفاده میشود که از روشن و خاموش شدن مکرر و غیر ضروری پمپها جلوگیری کرده و استهلاک تجهیزات را پایین میآورد.
قیمت بوستر پمپ
در قیمت تمام شده یک بوستر پمپ، فاکتورهای مهمی از جمله دور موتور، توان موتور، دبی، هد، کلکتور، شرکت سازنده و… دخیل هستند؛ لذا قیمت تمام شده یک بوستر پمپ به عوامل زیادی بستگی دارد ولی تنوع در آنها بسیار بالا است. پمپها و موتورهای الکتریکی هر دو قیمتی دارند که به قدرت یا اسب بخار آن بستگی دارد.
قیمت بوستر پمپ در صورت نصب نادرست میتواند افزایش یابد. نصبهای غیراستاندارد و زیادی بزرگ هم گران هستند و هم ناکارآمد، بنابراین استخدام یک شرکت مهندسی واجد شرایط برای طراحی دقیق یک بوستر پمپ بسیار مهم میباشد.
جهت اطلاع از قیمت روز بوستر پمپهای آتش نشانی همین حالا با ما تماس بگیرید.
خرید بوستر پمپ
در صورتی که در رابطه با نوع مناسب بوستر پمپ برای مصارف خود تردید دارید، بی درنگ با ما تماس بگیرید تا در رابطه با بهترین بوستر پمپ برای اهداف مورد نیاز خود، شما را راهنمایی کرده و بوستر پمپ مناسب را در مدت زمان کوتاهی آماده و در مکان مورد نظر شما نصب نماییم.
جهت کسب اطلاعات مورد نیاز با کارشناسان شرکت آتش نشانی لیدوما تماس حاصل فرمایید تا در رابطه با بوستر پمپ آتش نشانی مناسب با پروژه خود مشاوره رایگان دریافت نموده و راهنماییهای لازم جهت خرید را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
- تیم تولید محتوا
- تیر 29, 1401
- 69 بازدید